|
فاندانت شکلاتی |
 |
طرز تهیه:
اول کره و شکلات رو بریزین تو یه ظرف و به روش بن ماری ذوب کنین (مثلا بریزین تو یه ظرف پیرکس بذارین رو کتری آبی که داره می جوشه). بعد قالب های کاپ کیک یا هر قالب فنجونی یا کاسه ای که دارین رو خوب با کره چرب کنین طوری که یه لایه کره روش بگیره. قالب هارو یک دقیقه بذارین تو فریز تا کره سفت بشه و دوباره یه لایه کره تو قالب ها بمالین. بعد یک قاشق پودر کاکائو بریزین تو قالب و پودر رو تو قالب بچرخونین طوری که یه لایه کاکائو روی کره ها رو بگیره. با قاشق پشت قالب ها چند ضربه بزنین تاپدر اضافه از قالب بیرون بریزه. تو این مدت دیگه کره و شکلاتتون هم باید آب شده باشه. با یه قاشق کره رو با شکلات خوب مخلوط کنین و از رو حرارت کنار بردارین بذارین 10 دقیقه خنک بشه. تخم مرغ ها و زدره ها رو با شکر مخلوط کرده و با همزن خوب بزنین تا کف کنه و رنگش کرمی بشه. باید انقدر هم بزنین که تقریبا سفت بشه و رد همزن توش بمونه. بعد آرد رو اضافه کنین و آخر از همه هم مخلوط شکلات و کره. قالب ها رو تا نیمه از مواد پر کنین و داخل فری که از قبل با حرارت180 درجه گرم کردینش بذارین. چاکلت فوندانت ها باید حدودا 10-12 دقیقه داخل فر بمونن. بعد از اینکه اونا رو تو فر بیرون آوردین رودر قالب رو با چاقو جدا کنین تا کیک راحت تر از ظرف بیرون بیاد. این دسر معمولا گرم و همراه با بستنی وانیلی سرو میشه. عکسش رو هم می تونین پایین ببینین.
پ. ن. : توی چاکلت فوندانت ها باید حالت خیس و یه کم روان داشته باشه ولی من چون بیشتر از 12 دقیقه گذاشتم تو فر بمونه فقط یه کم اینطوری شده بود (توی عکس معلومه). شما اگر می خواهین اصل چاکلت فوندانت رو درست کنین نذارید بیشتر از 12 دقیقه تو فر بمونه. منم دفعه بعد همون 12 دقیقه رو میذارم!
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|